LVI-suunnittelu

Tarjoamme varman ja luotettavan kumppanin uudis- ja korjausrakennushankkeiden LVI- suunnitteluun, asiantuntijapalveluihin, projektinjohtoon ja valvontaan vuosikymmenten kokemuksella.

LVI-suunnittelu ja asiantuntijapalvelut

Tarjoamme varman ja luotettavan kumppanin uudis- ja korjausrakennushankkeiden LVI- suunnitteluun, asiantuntijapalveluihin, projektinjohtoon ja valvontaan vuosikymmenten kokemuksella.

Kauttamme saat kaikki palvelut suunnittelusta toteutusvaiheen tehtäviin saman katon alta!

Olemme vuosien saatossa erikoistuneet muun muassa asuinkerrostalojen, palvelukotien, liike- ja toimitilojen sekä pysäköintilaitosten LVI-suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan.

Asiantuntijatiimimme vankka kokemus erilaisista talotekniikan suunnitteluprojekteista mahdollistaa myös vaativimpien kohteiden laadukkaan ja innovatiivisen LVI-suunnittelun. Lisäksi olemme perehtyneet vaihtoehtoisien saneeraus tekniikoiden suunnitteluun ja toteutusmenetelmiin (SPS-menetelmät).  

Tavoitteemme on etsiä ja ehdottaa juuri sinun kohteeseesi soveltuvia, joustavia ratkaisuja – järjestelmien elinkaarien hyödyntäminen kustannustehokkaasti ja yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen.

Palveluntarjontaamme sisältyy:

Teemme kuntotutkimuksia kiinteistöistä ja laadimme kuntoarvioita, jotka auttavat suunnittelemaan korjaushankkeita ja ylläpitämään kiinteistön arvoa.

Laadimme energiatodistuksia ja muita tarvittavia selvityksiä kiinteistöistä, varmistaen, että ne täyttävät kaikki vaatimukset ja säästötavoitteet.

Johdamme ja valvomme ilmanvaihtojärjestelmien työtä varmistaen niiden tehokkuuden ja toimintavarmuuden.

Johdamme ja valvomme kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiden sekä ilmanvaihtojärjestelmien työtä varmistaen niiden sujuvan toiminnan.

Valvomme LVI-työtä rakennustyömaalla varmistaen, että ne tehdään laadukkaasti ja ohjeiden mukaisesti. Tarvittaessa teemme muutoksia ja korjauksia.

Suunnittelemme LVI-järjestelmät uudis- ja korjausrakennushankkeisiin. Varmistamme, että suunnitelmat ovat tehokkaita, energiatehokkaita ja täyttävät kaikki tarvittavat tekniset vaatimukset.

Toimimme projektinjohdossa varmistaen, että LVI-suunnitelmat toteutetaan suunnitellusti ja budjetissa. Koordinoimme kaikkia hankkeeseen osallistuvia osapuolia ja varmistamme, että aikatauluja noudatetaan.

Referenssit

Asunto-Oy Tammisalonrinne
Lisätietoa
Asunto Oy Kotikonnuntie 9
Lisätietoa
Asunto-Oy Kolmitalo
Lisätietoa
Asunto Oy Helsingin Taavetti Laitisen katu 9
Lisätietoa
Asunto Oy Kuusitie 16
Lisätietoa
Asunto Oy Säästökuja
Lisätietoa
Asunto Oy Helsinginkatu 15
Lisätietoa
Asunto Oy Vaskihuhdanpolku 14
Lisätietoa

Asiakkaamme kertovat

Olen käyttänyt AMRAK Oy:n palveluita useiden vuosien ajan hoitamissani taloyhtiöissä, niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa. AMRAK on siitä hyvä yritys, että se tarjoaa isojen hankkeiden projektinjohtoa ja valvontaa, mutta pienetkin työt hoituvat, kuten yksittäiset huoneistokatselmukset ja vaikkapa ilmanvaihto-ongelmien selvitystyöt. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja asiakkaan etua ajatellen. Suosittelen.

Timo Mällinen
isännöitsijä

Olemme tehneet Amrak Oy:n kanssa yhteistyötä usean vuoden ajan. Mm. teknisen isännöinnin-. projektinjohdon-, sekä valvonnan palvelut ovat olleet meille tarpeellisia. Projektinjohdon ja valvonnan kanssa olemme vieneet läpi suuriakin saneeraushankkeita taloyhtiöissä ja niistä on selvitty hyvin arvosanoin. Tekniset raportit ovat selkeitä ja hankkeiden läpivienti, sekä konsulttitoiminnan kustannukset läpinäkyviä hallitukselle ja isännöitsijälle. Teemme yhteistyötä mielellämme myös tulevina vuosina.

Aki Mäkirinta
isännöitsijä, Pääovi Oy

Isännöimässäni kohteessa Asunto Oy Fleminginkatu 4-6 toteutettiin laaja peruskorjaushanke. Lisärakennusoikeus toteutettiin ja rakennettiin uusia huoneistoja 15 kpl lisäkerroksia tuli 3, hissit uusittiin sekä julkisivut kunnostettiin. AMRAK oli hankkeessa mukana alusta asti projektinjohtajana ja valvojana, hoitivat hankkeen ammattitaitoisesti ja asiakkaan etua ajatellen hienosti maaliin. Voin lämpimästi suositella.

Mauri Ariluoma
isännöitsijä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

* Vaadittu kenttä

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hups! Jotain meni nyt pieleen. Yritäthän pian uudelleen.

Ajankohtaiset uutiset

Säästöjä käyttökustannuksiin energiatehokkuuden optimoinnilla

26/1/2024

Useimmissa kerrostaloissa on mahdollista saavuttaa helposti säästöjä energian kulutuksessa optimoimalla käytössä olevan taloautomaatiojärjestelmän säädöt.

Lue lisää
Lue lisää

Lisärakentaminen kattaa taloyhtiön korjausvelkaa

7/11/2023

Rakennuksen elinkaareen kuuluu väistämättä tiettyjä korjaushankkeita, joilla ylläpidetään kiinteistöä hyvässä kunnossa. Siihen milloin korjaukset tulevat ajankohtaisiksi vaikuttavat talon rakenneratkaisut, materiaalit sekä rakennuspaikka ja ympäristö. Kun kalliita korjaustarpeita osuu lyhyelle aikavälille, voidaan kompensaatiota rahoitukseen hakea lisärakentamisen kautta.

Lue lisää
Lue lisää

As Oy Oskelantie 10 uima-allasosasto

7/11/2023

1960-luvulla valmistuneessa helsinkiläistaloyhtiössä As Oy Oskelantie 10:ssä viemäri- ja vesiputkien käyttöiän lähestyessä loppuaan aloitettiin hyvissä ajoin valmistelemaan linjasaneerausta.

Lue lisää
Lue lisää

AMRAK on rakentamisen ammattilainen

AMRAK tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoista osaamista rakentamiseen liittyvässä laadunvalvonnassa, suunnittelussa ja projektinhallinnassa pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä