Rekrytointi

Töihin meille

Alan haluttuna ja hyvämaineisena korjausrakentamisen asiantuntijakumppanina teemme töitä tauotta paremman rakentamisen puolesta.

Tarjoamme monenlaisia työtehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina rakennus- ja talotekniikan suunnittelu- ja projektinjohtotehtäviin. Meillä Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen.

Tuemme Sinua työssäsi sekä tarjoamme kiistatta parhaimmat puitteet suorittaaksesi tehtäväsi niin hyvin kuin mahdollista.

Katso avoimet työtehtävät

Edut

Koulutustoiminta

Vierivä kivi ei sammaloidu. Ei myöskään työntekijä, joka kehittää ammattitaitoaan. Yrityksemme  säännöllisesti päivitettävä koulutussuunnitelma auttaa huolehtimaa niin koko henkilöstölle suunnattujen kuin yksilöllisten koulutusten toteutumisesta ja seurannasta.

Virkistystoiminta

Hyvä lounas ravitsee kehoa ja mieltä. Työnantajana AMRAK Oy on halunnut panostaa sekä henkilökunnan lounasetuun että muuhun virkistykseen virike-edun avulla.  Samoin vaihtuvateemaiset, yhdessä suunnitellut tapahtumat kuten toiminnalliset tyky-päivät ovat osa AMRAK Oy:n työhyvinvoinnin edistämistä.

Työterveys

Yrityksemme panostaa työterveyteen mm. säännöllisesti tehtävien ikäkausitarkastusten kautta. Lakisääteisten palveluiden lisäksi henkilökunnalle otettu sairauskuluvakuutus mahdollistaa nopean pääsyn hoitoon ilman turhaa jonotusta.

Työyhteisö

Pitkän linjan ammattilaiset viihtyvät yhdessä, myös eri ikäiset. Yrityksemme hyvä työilmapiiri on pitänyt työsuhteet pitkinä ja vaihtuvuuden pienenä.  Mukavat toimitilat hyvien liikenneyhteyksien varrella, mielenkiintoiset työtehtävät sekä yhdessä tekemisen meininki ovat meillä työyhteisön kivijalka.

Tiimi

Henkilöstömme saumaton yhteistyö ja mukaansa tempaava tiimihenki tukee työskentelyä ja auttaa selviytymään työn haasteista. Kanssamme on ilo kehittyä ja kasvaa!

Arvot

Se on sanomattakin selvää, että työskentelemme paremman rakentamisen puolesta. Se myös ohjaa toimintaamme ja luo perustan toiminnallemme.

Avoimet työtehtävät

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työtehtäviä!

Työntekijämme kertovat

No items found.

Ajankohtaiset uutiset

Hissin jälkiasennus arvo- ja museokohteisiin

22/3/2024

Hissin jälkiasennus vanhoihin ja arvokkaisiin rakennuksiin on tarkasti valvottua ja säädeltyä, minkä vuoksi nykyaikaisen hissin asentaminen vanhaan arvokiinteistöön vaatii tietoa ja taitoa.

Lue lisää
Lue lisää

Onnistunut korjaushanke laadukkaalla projektinjohtamisella

23/2/2024

Korjaushankkeen tullessa ajankohtaiseksi, on ensiarvoisen tärkeää valita projektin vetäjäksi luotettava toimija, joka ajattelee vain yhtiön etua.

Lue lisää
Lue lisää

Säästöjä käyttökustannuksiin energiatehokkuuden optimoinnilla

26/1/2024

Useimmissa kerrostaloissa on mahdollista saavuttaa helposti säästöjä energian kulutuksessa optimoimalla käytössä olevan taloautomaatiojärjestelmän säädöt.

Lue lisää
Lue lisää

AMRAK on rakentamisen ammattilainen

AMRAK tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoista osaamista rakentamiseen liittyvässä laadunvalvonnassa, suunnittelussa ja projektinhallinnassa pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä