Ulkovaipan saneeraus

Kiinteistön ikääntyessä myös rakenteissa tapahtuu ikääntymistä ja vaurioitumista. Jatkuvalla, suunnitelmallisella kunnossapidolla, kuten esimerkiksi pellitysten ja elementtisaumojen uusinnalla, voidaan julkisivun kuntoa ylläpitää ja korjaustarvetta siirtää.

Ulkovaippa ja muut rakennusosat

Kiinteistön ikääntyessä myös rakenteissa tapahtuu ikääntymistä ja vaurioitumista. Jatkuvalla, suunnitelmallisella kunnossapidolla, kuten esimerkiksi pellitysten ja elementtisaumojen uusinnalla, voidaan julkisivun kuntoa ylläpitää ja korjaustarvetta siirtää. Kiinteistön energiatehokkuus alkaa kuitenkin jossain vaiheessa laskea, jolloin on aika aloittaa ulkovaipan kunnostuksen suunnittelu.

Usein ulkovaipan kunnostuksen yhteydessä parannetaan muutenkin energiatehokkuutta esimerkiksi uusimalla ikkunat. Tällöin tulee varmistaa ilmanvaihdon toimivuus. Ulkovaippaan ja rakennusosiin kuuluvat mm. julkisivu, vesikatto, ikkunat, ovet, parvekkeet, perustukset sekä pihakannet.

AMRAK Oy:llä on pitkä kokemus ulkovaipan ja muiden rakennusosien eri asteisista korjaushankkeista, niiden suunnittelusta sekä hankkeiden projektinjohdosta ja valvonnasta.

Palveluntarjontaamme sisältyy:

No items found.

Referenssit

Asunto Oy Kauppalantie 17
Lisätietoa
Asunto Oy Helsingin Hietalahdenranta
Lisätietoa
Asunto-osakeyhtiö Brändö Domus
Lisätietoa
As. Oy Kurkisuontie 11
Lisätietoa
Asunto Oy Kauppalantie 17
Lisätietoa
Asunto Oy Maariankatu 14
Lisätietoa
Asunto Oy Kotikonnuntie 9
Lisätietoa
Koy Asemapäällikönkatu 12
Lisätietoa

Asiakkaamme kertovat

Olen käyttänyt AMRAK Oy:n palveluita useiden vuosien ajan hoitamissani taloyhtiöissä, niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa. AMRAK on siitä hyvä yritys, että se tarjoaa isojen hankkeiden projektinjohtoa ja valvontaa, mutta pienetkin työt hoituvat, kuten yksittäiset huoneistokatselmukset ja vaikkapa ilmanvaihto-ongelmien selvitystyöt. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja asiakkaan etua ajatellen. Suosittelen.

Timo Mällinen
isännöitsijä

Olemme tehneet Amrak Oy:n kanssa yhteistyötä usean vuoden ajan. Mm. teknisen isännöinnin-. projektinjohdon-, sekä valvonnan palvelut ovat olleet meille tarpeellisia. Projektinjohdon ja valvonnan kanssa olemme vieneet läpi suuriakin saneeraushankkeita taloyhtiöissä ja niistä on selvitty hyvin arvosanoin. Tekniset raportit ovat selkeitä ja hankkeiden läpivienti, sekä konsulttitoiminnan kustannukset läpinäkyviä hallitukselle ja isännöitsijälle. Teemme yhteistyötä mielellämme myös tulevina vuosina.

Aki Mäkirinta
isännöitsijä, Pääovi Oy

Isännöimässäni kohteessa Asunto Oy Fleminginkatu 4-6 toteutettiin laaja peruskorjaushanke. Lisärakennusoikeus toteutettiin ja rakennettiin uusia huoneistoja 15 kpl lisäkerroksia tuli 3, hissit uusittiin sekä julkisivut kunnostettiin. AMRAK oli hankkeessa mukana alusta asti projektinjohtajana ja valvojana, hoitivat hankkeen ammattitaitoisesti ja asiakkaan etua ajatellen hienosti maaliin. Voin lämpimästi suositella.

Mauri Ariluoma
isännöitsijä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

* Vaadittu kenttä

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hups! Jotain meni nyt pieleen. Yritäthän pian uudelleen.

Ajankohtaiset uutiset

Hissin jälkiasennus arvo- ja museokohteisiin

22/3/2024

Hissin jälkiasennus vanhoihin ja arvokkaisiin rakennuksiin on tarkasti valvottua ja säädeltyä, minkä vuoksi nykyaikaisen hissin asentaminen vanhaan arvokiinteistöön vaatii tietoa ja taitoa.

Lue lisää
Lue lisää

Onnistunut korjaushanke laadukkaalla projektinjohtamisella

23/2/2024

Korjaushankkeen tullessa ajankohtaiseksi, on ensiarvoisen tärkeää valita projektin vetäjäksi luotettava toimija, joka ajattelee vain yhtiön etua.

Lue lisää
Lue lisää

Säästöjä käyttökustannuksiin energiatehokkuuden optimoinnilla

26/1/2024

Useimmissa kerrostaloissa on mahdollista saavuttaa helposti säästöjä energian kulutuksessa optimoimalla käytössä olevan taloautomaatiojärjestelmän säädöt.

Lue lisää
Lue lisää

AMRAK on rakentamisen ammattilainen

AMRAK tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoista osaamista rakentamiseen liittyvässä laadunvalvonnassa, suunnittelussa ja projektinhallinnassa pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä