Paremman rakentamisen puolesta

Korjausrakentamisen kattavat asiantuntijapalvelut saman katon alta

Tietoa meistä

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva asiantuntijatiimi, joka keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia ratkaisuja rakennusalan haasteisiin. Vuosien kokemuksella olemme rakentaneet maineen luotettavana ja asiantuntevana yhteistyökumppanina.Olemme innokkaita pääsemään tutustumaan sinuun ja projektiisi lähemmin. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme keskustella siitä, miten voimme olla avuksi juuri sinulle.

Ota yhteyttä
1800
+

Valmistunutta projektia

10
+

Vuoden kokemus

1300
+

Palveltua asiakasta

12

Asiantuntijaa töissä

Tule meille töihin

AMRAK tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoista osaamista rakentamiseen liittyvässä laadunvalvonnassa, suunnittelussa ja projektinhallinnassa pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Referenssit

Löydät sivuiltamme tuoreimmat referenssimme.

Asunto Oy Helsingin Hietalahdenranta
Lisätietoa
Asunto Oy Helsingin Tuisku
Lisätietoa
Asunto Oy Lupajantie 1
Lisätietoa
Asunto Oy Pasilan Trio
Lisätietoa
Asunto Oy Helsingin Sinikaisla
Lisätietoa
Asunto Oy Kehäsato
Lisätietoa
As. Oy Helsingin Haapaperhosentie 26
Lisätietoa
Asunto Oy Näkinkuja 2
Lisätietoa

Asiakkaamme kertovat

Olen käyttänyt AMRAK Oy:n palveluita useiden vuosien ajan hoitamissani taloyhtiöissä, niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa. AMRAK on siitä hyvä yritys, että se tarjoaa isojen hankkeiden projektinjohtoa ja valvontaa, mutta pienetkin työt hoituvat, kuten yksittäiset huoneistokatselmukset ja vaikkapa ilmanvaihto-ongelmien selvitystyöt. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja asiakkaan etua ajatellen. Suosittelen.

Timo Mällinen
isännöitsijä

Olemme tehneet Amrak Oy:n kanssa yhteistyötä usean vuoden ajan. Mm. teknisen isännöinnin-. projektinjohdon-, sekä valvonnan palvelut ovat olleet meille tarpeellisia. Projektinjohdon ja valvonnan kanssa olemme vieneet läpi suuriakin saneeraushankkeita taloyhtiöissä ja niistä on selvitty hyvin arvosanoin. Tekniset raportit ovat selkeitä ja hankkeiden läpivienti, sekä konsulttitoiminnan kustannukset läpinäkyviä hallitukselle ja isännöitsijälle. Teemme yhteistyötä mielellämme myös tulevina vuosina.

Aki Mäkirinta
isännöitsijä, Pääovi Oy

Isännöimässäni kohteessa Asunto Oy Fleminginkatu 4-6 toteutettiin laaja peruskorjaushanke. Lisärakennusoikeus toteutettiin ja rakennettiin uusia huoneistoja 15 kpl lisäkerroksia tuli 3, hissit uusittiin sekä julkisivut kunnostettiin. AMRAK oli hankkeessa mukana alusta asti projektinjohtajana ja valvojana, hoitivat hankkeen ammattitaitoisesti ja asiakkaan etua ajatellen hienosti maaliin. Voin lämpimästi suositella.

Mauri Ariluoma
isännöitsijä

Ajankohtaiset uutiset

Hissin jälkiasennus arvo- ja museokohteisiin

22/3/2024

Hissin jälkiasennus vanhoihin ja arvokkaisiin rakennuksiin on tarkasti valvottua ja säädeltyä, minkä vuoksi nykyaikaisen hissin asentaminen vanhaan arvokiinteistöön vaatii tietoa ja taitoa.

Lue lisää
Lue lisää

Onnistunut korjaushanke laadukkaalla projektinjohtamisella

23/2/2024

Korjaushankkeen tullessa ajankohtaiseksi, on ensiarvoisen tärkeää valita projektin vetäjäksi luotettava toimija, joka ajattelee vain yhtiön etua.

Lue lisää
Lue lisää

Säästöjä käyttökustannuksiin energiatehokkuuden optimoinnilla

26/1/2024

Useimmissa kerrostaloissa on mahdollista saavuttaa helposti säästöjä energian kulutuksessa optimoimalla käytössä olevan taloautomaatiojärjestelmän säädöt.

Lue lisää
Lue lisää

AMRAK on rakentamisen ammattilainen

AMRAK tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoista osaamista rakentamiseen liittyvässä laadunvalvonnassa, suunnittelussa ja projektinhallinnassa pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä