Haetaan valvojaa / suunnittelijaa / projekti-insinööriä

Haluaisitko työskennellä korjausrakentamisen luotettuna vaikuttajana ja toimia paremman rakentamisen puolesta?

Haemme joukkoomme kehityshaluista korjausrakentamisesta kiinnostuneita aloittavia tai jo pidemmän kokemuksen omaavia ammattilaisia korjausrakennushankkeiden suunnittelu, asiantuntija, valvonta- ja rakennuttamistehtäviin.

AMRAK Oy tuottaa korjausrakentamisen asiantutijapalveluita yksittäisistä kiinteistökartoituksista, suurempien hankkeiden suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan.

Nuorekas ja dynaaminen työilmapiiri mahdollistaa laadukkaiden ja kustannustehokkaiden hankkeiden toteuttamisesta haastavissakin olosuhteissa.

Toimistossamme työskentelee arkkitehti, projektipäälliköitä, valvojia ja projekti-insinöörejä.

Edellytämme reipasta, sitoutunutta ja hyvää otetta työ­tehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä riittävä taito käyttää yleisimpiä alan tietokoneohjelmistoja tehokkaasti. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aiempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti.

Koulutukseltasi olet rakennus- tai lvi-insinööri, rakennusmes­tari tai omaat muun vastaavan koulutuksen sekä alantyökokemusta. Katsomme eduksi B-ajokortin.

Tarjoamme viihtyisät ja edistykselliset työskentelytilat, alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat sekä mukavat ja toisiaan tukevat työtoverit. Yrityksemme on hyvämainen ja haluttu yhteistyökumppani AMRAK Oy:n toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa Insinöörit & Ekonomit talossa, aivan Pasilan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa Leena Jokela sähköpostitse leena.jokela@amrak.fi, tai puhelimitse puh; +358 40 581 0864

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse info@amrak.fi